•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryem Uzerli

Merijem Uzerli (tur. Meryem Sarah Uzerli, Kasel, 12. avgust 1983) je turska glumica nemačkog porekla. Rođena u mešovitom braku Nemice i Turčina, kao najmlađe od četvoro dece. Glumom se bavi već deset godina a njena najzapaženija uloga je u turskom istorijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni (Muhteşem Yüzyıl) gde igra ulogu sultanije Hurem. Merijem je odrasla u Nemačkoj i slabo govori turski tako da je paralelno sa snimanjem serije učila turski jezik. Na taj način je još više dočarano poreklo. Sve prethodne uloge odigrala je na nemačkom.

Filmografija:

2009 Das total verrückte Wochenende

2009 The Line Anna

2009 Sterne über dem Eis Student

2010 Journey of No Return Stewardess

Televizijski rad:

2008 Inga Lindström Britta

2010 A Case for Two

2011 Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan

Podeli:



Preporucujemo

"Spider-Man: No Way Home" nije poslednji, stižu još tri...
Pet grešaka koje su fanovi primetili u seriji "Squid Game"
Branko Đurić i Izudin Bajrović o premijeri komedije...
Iduća godina donosi premijere sjajnih filmova
Marko Grba Singh: "Rampart je film o prostorima u kojima...
Film "Toma" pogledalo više od milion gledalaca
Nova izdanja Filmskog centra Srbije na 27. Festivalu...
Konferencija „Vidimo se u bioskopu!“ i Skupština...
FCS - Selekcija “Nasleđe” od 25. novembra do 9....
Otvorena izložba EVROVIZION.CROSSING STORIES AND SPACES u...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 25. novemba...
Anna (2021) – nova distopijska serija stiže na Pickbox...
Ekipa filma „Deset u pola“ u Beogradu: PANDEMIJA ĆE...
Filmski centar Srbije - Dani domaćeg filma u više od 40...
Ladies night događaj uz film ,,Gučijevi“ 25. novembra...
Karavan srpskog filma tokom decembra u osam gradova Srbije
Ko su "Bondove devojke"
I Monika Beluči u "Južnom vetru"?
Kusturici nagrada "Beogradski pobednik"
"Francuska depeša" stiže u bioskope
Komplet za Nišville 2022 po ceni pojedinačne ulaznice!
BOŽIĆ ZA PAMĆENJE NA PICKBOX TV-u!
Omiljeni lik iz "La Case de Papel" dobija vlastitu seriju
Opera “Služavka Gospodarica” na velikoj sceni Kolarca...
MSUV - Izveštaj sa konferencije za medije povodom izložbe...
Beogradska premijera monodrame o Nadeždi Petrović...
Frano Lasić o filmu Elegija lovora: “Zaintrigirala me je...
Film "Južni vetar 2 - Ubrzanje" videlo 600 hiljada ljudi
Ovacije na ekskluzivnoj projekciji komedije “Deset u...