•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryem Uzerli

Merijem Uzerli (tur. Meryem Sarah Uzerli, Kasel, 12. avgust 1983) je turska glumica nemačkog porekla. Rođena u mešovitom braku Nemice i Turčina, kao najmlađe od četvoro dece. Glumom se bavi već deset godina a njena najzapaženija uloga je u turskom istorijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni (Muhteşem Yüzyıl) gde igra ulogu sultanije Hurem. Merijem je odrasla u Nemačkoj i slabo govori turski tako da je paralelno sa snimanjem serije učila turski jezik. Na taj način je još više dočarano poreklo. Sve prethodne uloge odigrala je na nemačkom.

Filmografija:

2009 Das total verrückte Wochenende

2009 The Line Anna

2009 Sterne über dem Eis Student

2010 Journey of No Return Stewardess

Televizijski rad:

2008 Inga Lindström Britta

2010 A Case for Two

2011 Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan

Podeli:



Preporucujemo

Netfliks snima serijal o australijskoj drami Novaka...
IZLAZ: DRUGA SEZONA NORVEŠKE SERIJE O SUPERBOGATIMA STIŽE...
"Netflixov" hit "Don't Look Up" ruši rekorde
Brad Pitt i Lewis Hamilton snimaju film o Formuli 1
Escape Room: Tournament Of Champions (2021) (2021)
Premijere genijalnih serija u januaru na Pickbox TV-u
„KONAČNA SLOBODA“ (GREAT FREEDOM) – FILM KOJI JE...
Jungle Cruise (2021) (2021)
Cineplexx Niš bioskop obeležava Svetski dan kokica
Stanica Servis za savremeni ples - Ples do nove zore u...
Često su je upoređivali sa Odri Hepbern, a sada će je i...
Old (2021) (2021)
Copshop (2021) (2021)
Nikolas Kejdž čeka dete sa 30 godina mlađom suprugom
Bezos najvio seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"
Glumac iz serije "Squid Game" osvojio Zlatni globus za...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26....
Don't Look Up (2021) (2021)
Dodela Zlatnih globusa održana na Twitteru, najveći...
Izašao treći trejler za novog "Betmena"
Cate Blanchett glumit će u prvom Almodovarovom filmu na...
Serija "Stay Close" stigla na Netflix i pokupila simpatije...
The Forever Purge (2021) (2021)
Premijera filma "Zlatni dečko" Ognjena Janković
POTREBA ZA MRŽNJOM u bioskopima
Stižu dva nastavka Netflixovog drugog najgledanijeg filma
Najstrašniji horor svih vremena film "Gost"
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) (2021)
Verila se Megan Foks
Free Guy (2021) (2021)