•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep i Robert De Niro posle 20 godina ponovo zajedno na velikom platnu

Oskarovci Meryl Streep i Robert De Niro ponovo će posle 20 godina i filma "Marvinova soba" zaigrati zajedno na velikom platnu u adaptaciji bestselera Ann Leary "The Good House" (Dobra kuća), saopštili su producenti filma.

Ovo će biti četvrti put da ovaj poznati glumački par radi zajedno. Prethodno su igrali u filmovima "Lovac na jelene " (1978) i "Zaljubljivanje" (1984).

Streep (64) će igrati agenta za nekretnine u Novoj Engleskoj Hildy Good, bivšu alkoholičarku koja nije u potpunosti izlečena, dok će De Niro (69) igrati njenu staru ljubav Franka Getchella.

Dobitnik Pulicerove nagrade Michael Cunningham će adaptirati knjigu za veliko platno.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila