•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep se vraća porodici koju je davno napustila!

Jonathan Demme (reditelj jednog od najboljih filmova svih vremena „Kad jaganjci utihnu“), Diablo Cody (scenaristica jednog od najhvaljenijih filmova 21. veka „Juno“), Meryl Streep (jedna od najboljih glumica svih vremena) i Kevin Kline (jedan od najomiljenijih karakternih glumaca u poslednjih 30 godina) predvode ekipu iza i ispred kamere budućeg filmskog hita „Ricki and the flash“ koji će ovog leta započeti sa prikazivanjem u bioskopima širom sveta, ali i kod nas. Ovom prilikom donosimo vam prvu bioskopsku najavu za film koji je samo po premisi i ljudima koji su radili na njemu već sada jedan od onih o kojima će se pričati tokom nadolazeće sezone u kojoj se dele najprestižnije filmske nagrade.

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar, Meryl Streep („Kramer protiv Kramera“, „Sofijin izbor“, „Železna lady“) u filmu „Ricki and the flash“ pojavljuje se u potpuno novoj ulozi – glumeći rokerku (pevačicu/gitaristicu) vlastitog benda „The Flash“ kojoj bivši suprug (Kevin Kline, dobitnik nagrade Oscar za najboljeg sporednog glumca u filmu „Riba zvana Wanda“) javlja da se njihova kćerka nalazi u problemima nakon što ju je ostavio dečko. Ricki – gitaristica heroina koja se odrekla svega, čak i vlastite porodice, kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi – sada se vraća kući kako bi pokušala da ispravi svoje odnose sa vlastitom porodicom.

Scenario za film napisala je Diablo Cody, a režirao ga je Jonathan Demme. Pored Meryl Streep i Kevina Klinea u filmu glavne uloge tumače i Rick Springfield kao član grupe „The Flash“ koji je zaljubljen u Ricki i Mamie Gummer kao njena kćerka (zanimljivo je da je Mamie kćerka Meryl Streep i u stvarnom životu). U prvoj bioskopskoj najavi za film koju vam ovim putem donosimo već se može osetiti da će film „Ricki and the flash“ biti ispunjen muzikom i nastupima uživo, ali neće mu nedostajati i pravih emocija.

Filmski hit „Ricki and the flash“ u svetske i domaće bioskope stiže ovog leta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu