•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Met Dejmon priznao: Ljubomoran sam na Klunija

Holivudski glumci Met Dejmon i Džordž Kluni prijatelji su već duži niz godina ali Met ponekad ne može da ne pokaže određene emocije prema Džordžu kada je u pitanju posao.

Slavni glumac je u nedavnom intervjuu otkrio da ga nervira sa kojom lakoćom Kluni glumi, ali i obavlja ostale poslove vezane za film.

"Toliko je talentovan da me živcira. Teško je ne biti bar malo ljubomoran na njega", otkrio je Dejmon o svom prijatelju.

Pričajući o njihovom zajedničkom projektu "The Monument Men", on je istakao da je u tom filmu Kluni pokazao sav svoj talenat.

"Radio je na scenariju, produkciji, režiji i čak odigrao jednu od uloga", kazao je Met i dodao da je njegov prijatelj to sve uradio bez velikog honorara.

"Samo smo sedjeli na setu, gledali se i bili presrećni što je on sa nama", kazao je glumac.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...