•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Met Dejmon u epskoj avanturi 'Veliki kineski zid' od 19. januara u bioskopima

Najnoviji film Meta Dejmona "VELIKI KINESKI ZID" (THE GREAT WALL) od 19. januara stiže na velika platna naših bioskopa.

Epska avantura koja se mora doživeti na velikom platnu prikazivaće se u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Fontana, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, Dom kulture (Obrenovac), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.
Odaberite vaš omiljeni bioskop i ne propustite sjajan provod već ovog vikenda!

Oskarovac Met Dejmon predvodi najveću borbu ljudskog roda za opstanak u filmu „Veliki kineski zid", studija Legendary i Universal Pictures.
Pored njega, značajne uloge u ovom epskom spektaklu tumače Pedro Paskal, Vilem Defo, Đing Tjen, Endi Lau i mnogo drugi.

Kad ratnika, plaćenika (Dejmon) zatvore u Kineskom zidu, on će otkriti misteriju koja stoji iza jednog od najvećih čuda našeg sveta.
Kad talasi zastrašujućih zveri koje nameravaju da prožderu svet, opkole masivnu strukturu, njegova potraga za bogatstvom pretvoriće se u putovanje ka herojstvu kad se priključi ogromnoj armiji elitnih ratnika i suoči s nezamislivom i naizgled nezaustavljivom silom.
U režiji jednog od najfascinantnijih vizualnih stilista našeg doba, Džanga Jimoa, ova akciona fantazija predstavlja njegovu prvu produkciju na engleskom jeziku i najveći film koji je ikad snimljen u celosti u Kini. Da bi stvorio „Veliki kineski zid", Jimou je okupio izvanrednu ekipu koja predstavlja najbolje ljude Istoka i Zapada u jedinstvenoj globalnoj produkciji. Rezultat je spektakl ogromnih razmera koji se ne sme propustiti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...