•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Douglas otkrio jedinu neispunjenu želju

Holivudski glumački veteran nedavno je na proslavi 40. rođendana emisije Saturday Night Live sve prisutne iznenadio ispijenim izgledom koji je opravdao s previše poslovnih obaveza.

Iako je neretko uspevao savladati mnoge životne prepreke pred kojima se našao, brojni privatni i zdravstveni problemi s kojima se suočio poslednjih godina danas se itekako vide na licu umornog 70-godišnjeg Michalea Douglasa.

Prvo je bolovao od raka grla i uspeo ga izlečiti, onda mu je najstariji sin završio u zatvoru zbog dilovanja droge, usledili su psihički problemi supruge Catherine Zeta-Jones, pa bračne trzavice. Nekima bi sve to bilo previše, ali ne i holivudskom kameleonu Douglasu koji je nakon svih havarija uz sebe uspeo zadržati suprugu i decu.

Ipak njegov ispijen izgled na crvenom tepihu na nedavnoj proslavi 40. godišnjice Saturday Night Livea govorio je da se pomalo umorio iako poslednjih godinu dana snima film za filmom. U poslednjem intervjuu za američke medije otkrio je kako je u 70. godini itekako zreo za jedan rediteljski posao te da je to jedina želja koja mu se zasada nije ispunila u Hollywoodu.

A ispunila mu se jedna kojoj se uopšte nije nadao - dobio je prestižnu nagradu jevrejske kulturne zajednice Genesis Prize koju zovu i jevrejskom Nobelovom nagradom. Mnogi se pitaju čime je to slavni glumac zaslužio, a sve će se saznati 18. juna kada će mu nagrada biti dodeljena u Jerusalemu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...