•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Fassbender nada se nominaciji za Oscara

Nagrada Oskar je jedna on najprestižnijih nagrada za filmsku industriju, i mnogi je priželjkuju da se nađe na spisku ostvarenja. Tako je i glumac Michael Fassbender priznao da bi mu nominacija za Oscara jako značila za karijeru i da bi to bio šlag na tortu.

Naime, Michaelu je prošle godine za dlaku pobegla nominacija za ulogu u filmu "Shame" redatelja Stevea McQueena, a sada mnogi predviđaju da bi mu nominacija mogla stići za uloge u filmovima "The Counselor" i "12 Years a Slave". I dok u prvoj drami u kojoj ponovno sarađuje sa Steveom McQueenom, glumi negativca, zločestog robovlasnika, u film "The Counselor", reditelja Ridleyja Scotta, tumači advokata upletenog u organizovani narko kriminal.

“Nemam neki specijalan test kojim biram 'mračne' uloge, jednostavno mi se sviđa scenario i priča. Ne znam kako mi uvek to nekako zapadne tako. Možda je došlo vreme i za komedije” - izjavio je slavni glumac čija se bioskopska premijera filma "The Counselor" očekuje krajem oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila