•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Fassbender u naslovnoj ulozi u “Assassin’s Creed”

Michael Fassbender je glumac koji će se naći u glavnoj ulozi u ostvarenju “Assassin’s Creed”, čiji je i koproducent. Reč je o adaptaciji popularne video igre u kojoj će se Fassbender naći u ulozi Desmon-a Miles-a, koji istražuje živote predaka njegovog ubice pomoću Animus mašine, što mu dozvoljava da iskusi različite istorijske epohe, poput onog sa Krstašima, Renesansu, al ii Američku revoluciju.

Ubisoft Motion Pictures očekuje da će njihova najpoznatija franšiza igre postati i veliki bioskopski blokbaster, a nekoliko filmova se planira i u narednim godinama. Ali, sudbina ovih budućih filmova će u mnogome zavisiti od one koju bude doživeo prvi film.

Nema još uvek datuma premijere pomenutog ostvarenja, ali je sigurno da to neće biti u naredne 3 godine. U međuvremenu, igra “Assassin’s Creed III” će izazi 30. Oktobra za Xbox 360 i za Playstation 3, a i 23. Novembra za PC.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...