•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michele Morrone

Michele Morrone je italijanski glumac, model, pevač i modni dizajner koji se pojavljuje u italijanskim i poljskim filmovima. Stekao je međunarodno priznanje nakon što je tumačio ulogu Masima Toričelija u erotskoj romantičnoj drami 365 dana 2020.

Rani život

Morone je rođen 3. oktobra 1990. u Ređo Kalabriji, Italija. On je najmlađi od četvoro dece, a ima tri starije sestre. Njegov otac je radio kao građevinski radnik i umro je 2003. godine kada je Morrone imao 12 godina. Njegova majka, Anđela, krojačica, i njegov otac Natale su oboje bili iz Bitonta, ali su se preselili u Melenjano kada su njihova deca bila mala da bi pronašli bolje mogućnosti za zaposlenje. Morrone je odlučio da postane glumac nakon što je odgledao film o Hariju Poteru sa 11 godina. Počeo je da glumi u programu posle škole u ​​srednjoj školi. Morrone je ponovio prvu godinu srednje škole nakon što je zadržan zbog lošeg ponašanja. Zatim je studirao profesionalnu glumu u pozorištu u gradu Paviji, u Teatro Fraschini di Pavia.

Karijera - Gluma

Moroneova glumačka karijera počela je 2011. igranjem Rikarda u Drugoj šansi, veb seriji od tri epizode ​​koju je režirao Pjergiorgio Seidita, koja je otkazana nakon jedne sezone. Takođe se pojavio u muzičkom spotu italijanskog ženskog benda Makai 2012. Nakon što je stekao više iskustva u ovoj oblasti, počeo je da igra glavne uloge u kratkim filmovima. Glumio je u filmovima Il Tempo di una Sigaretta i E la Vita Continua. Bio je predstavljen u dramskoj emisiji pod nazivom Che Dio ci Aiuti. Njegovi projekti uključuju italijanske TV serije uključujući Come un Delfino (2011), Provaci Ancora (2015), Skuadra Antimafia (2015), Sirene (2016), Renata Fonte (2017), Il Processo (The Suđenje) (2018) i Medici ( 2018). 2016. godine učestvovao je u jedanaestoj sezoni italijanske verzije Plesa sa zvezdama (Ballando con le Stelle), gde je zauzeo drugo mesto. Morone je 2019. igrao glavnu ulogu Luiđija u Bar Đuzepeu. Godine 2020, Morone je postao međunarodno poznat nakon što je izveo glavnu ulogu Masima Toričelija, mafijaškog kriminalnog bosa, u filmu 365 dana. Film je pušten u bioskop u Poljskoj 7. februara 2020. i kasnije je stavljen na Netflix 7. juna 2020. On je potpisao trogodišnji ugovor sa producentskom kućom i snimaće još dva filma kako bi kompletirao trilogiju.

Muzika

Morone je profesionalni gitarista i pevač. Naučio je da svira gitaru sa 25 godina gledajući IouTube video snimke. Izdao je album pod nazivom Dark Room koji ima nekoliko pesama koje su predstavljene u zvaničnom soundtracku za 365 dana, uključujući jednu od njegovih najpoznatijih pesama, "Feel It", koja u svom filmu ima scene sa glumicom Anom Marijom Sikluckom (Laura Biel). muzički video. Album je objavljen 14. februara 2020, a producirala ga je izdavačka kuća AGORA S.A

Morone se pridružio YouTube-u 16. januara 2020. Stekao je preko milion pretplatnika i ukupno 104 miliona pregleda na svom kanalu (od 8. avgusta 2020.). Najgledaniji video na njegovom kanalu je muzički spot „Feel It “, koji je dobio 51 milion pregleda.

Lični život

Morrone se oženio Rubom Saadeh, libanskom stilistkinjom, 2014. Par je imao građanski brak u Italiji i Libanu. Razveli su se 2018, ali su i dalje u zakonskom braku. Imaju dva sina, jednog rođenog 2014, a drugog 2017.

Podeli:



Preporucujemo