•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michelle Williams bi mogla zaigrati ulogu Janis Joplin

Michelle Williams je u pregovorima oko uloge kultne rock zvezde Janis Joplin u biografskoj drami Janis Seana Durkina (Martha Marcy May Marlene), piše Variety.

Producenti nisu imali komentara na potencijalnu glavnu zvezdu filma. Joplin je (bila) omiljena rock'n'roll ikona koja je bila na samom zvezdanom vrhu sve do predoziranja drogom sa samo 27 godina. Jedan od producenata filma je Peter Newman koji ima neka prava na pisane materijale o njoj koje će sad iskoristiti za film koji će prikazati poslednjih šest meseci njenog života.

Michelle Williams niže uspeh za uspehom, a za zadnju dramu Manchester by the Sea bi mogla biti nominovana za nagradu Oscar. Uskoro u bioskope stiže još jedna njena drama Certain Women, a trenutno radi na takođe biografskoj drami The Greatest Showman.

Pre nekoliko godina započeo je jedan drugi projekat o Janis Joplin koga je trebao da režira Lee Daniels, a glavnu ulogu će imati Amy Adams. Ali, film radnog naziva Janis Joplin: Get It While You Can zasada nije počeo s produkcijom, a u međuvremenu je ostao i bez reditelja i bez glumice.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...