•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mik Džeger ponovo na filmskom platnu

Bez obzira da li se nastupa pred arenom prepunom desetina hiljada obožavalaca ili glumi u filmu, Mik Džeger kaže da je iskustvo u suštini isto, on i dalje nastupa.

Džeger u poslednjoj ulozi u trileru "Spaljena narandžasta jeres" (The Burnt Orange Heresy), glumi bogatog kolekcionara umetnina Džozefa Kasidija, preneo je Rojters.

Film, u kome glumi i Donald Saterlend, a koji je sniman u vili na jezeru Komo, biće pušten u bioskope u Njujorku i Los Anđelesu.

Iako glumi u dve scene, to je Džegerova najveća uloga od kada je 2001. glumio u filmu "Jelisejska polja" (Elysian Fields).

"Gluma nije veliki deo mog života, ali kada glumim u tome uvek uživam ", rekao je Džeger za Rojters.

"To je druga vrsta nastupa. Volim da radim stvari koje me interesuju, bilo da je to gluma, muzika, komedija, bilo šta", rekao je on.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...