•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Jovović u ulozi Tesline ljubavi

Poznato je još jedno glumačko ime koje će učestvovati u snimanju istorijsko-avanturističkog filma o Nikoli Tesli u produkciji kanadske kuće ,,Hollydan Works Canada'' i ,,Music stara'' iz Sarajeva. Američka glumica Mila Jovović imaće ulogu Tesline ljubavi, Ruskinje Anje sa kojom je bio u vezi tokom svoga boravka u Trebinju, prenose Večernje novosti.

"U lepotama te predivne prirode i pejzaža, sreću se dve srodne duše i tu, u Trebinju, počinje ljubavna priča, koja se završava Teslinim odlaskom u Ameriku, i Anjinim nepristajanjem da krene sa njim'', obašnjava Danijel Vujić jedan od producenata ovog filma.

Drugu veliku Teslinu ljubav koja je ostala zauvek platonska, jer je bila supruga njegovog bliskog prijatelja igraće Katarina Džonson.Scenario filma biće zasnovan na detaljima iz njegovog naučnog života ali i onim manjim znanim iz emotivnog.

Film će pratiti Teslin život od rodne Like do studiranjna u Budimpešti i Gracu, kao i njegov boravak u Americi. Mladog Teslu će tumačiti Vladimir di Krupski, a za predstavljanje njegovog lika u poznijim godinama biće zadužen Geri Oldman.

Prema rečima Vujića film će biti sniman u Beogradu, Trebinju, Banjaluci, Sarajevu i SAD-u.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...