•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis, Kejsi Aflek i Džejms Franko u filmu "Third Person"

Ovaj glumački trio se sprema za uloge u novom filmu Oskarovca Pola Hagisa, za čiju produkciju je zadužena belgijska kompanija ''Corsan''.

Mila Kunis, Kejsi Aflek i Džejms Franko nameravaju da se pridruže glumačkoj ekipi filma "Third Person", u kojoj se već nalaze Lijam Nison i Olivija Vajld.

Scenario prati tri para čije su ljubavne priče započele na internetu. Radnja se dešava u Rimu, Parizu i Njujorku. Rimski filmski segment govori o mladom paru na proputovanju, koji će da glume Aflek i Moran Atias. Nison i Vajld su i ranije ra

dili sa Hagisom, u filmu "The Next Three Days" a sada će se naći u ulogama pisaca u segmentu smeštenom u Parizu.

Mila Kunis i Džejms Franko će tumačiti ljubavni par iz Njujorka, koji su se malo udaljili jedno od drugog.

"Likovi su kompleksni a i sama priča je izazov za sebe. Jako sam srećan što toliko puno talentovanih ljudi veruje u mene," izjavio je režiser Hagis.

Projekat finansira i producira belgijska filmska kuća "Corsan". Njen glavni direktor, Bruls, će zajedno sa Hagisom i njegovim producentskim partnerom Nozikom, raditi na filmu. "Prezadovoljan sam što imam tako dobre produkcione partnere poput Brulsa i Nozika, " rekao je Hagis i u šali dodao "da mu sada ostaje još samo da preživi narednih pet meseci na fenomenalnoj italijnskoj testenini.

Bruls je rekao da je Hagisov projekat tipičan primer filmova kakve njegova kompanija želi da pravi.

Snimanje počinje u oktobru u Rimu i režiser se već nalazi u Italiji, gde radi na pripremama za produkciju i finaliziranju glumačke ekipe.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu