•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis u novom filmu glumi zavisnicu od heroina

Jedno od najlepših lica Holivuda uskoro ćemo gledati u filmu snimanom po istinitoj priči, a mnogi je na prvi pogled nisu ni prepoznali.

Glumica Mila Kunis u ostvarenju Four Good Days igra zavisnicu od droge koja pokušava da pobedi porok i oporavi se. U tome joj pomaže majka, u čijoj se ulozi našla Glen Klouz.

Film je premijerno prikazan na Sundance Film Festival početkom godine, a trejler je tek sada pušten u javnost. Mila Kunis je uspela da se potpuno transformiše zbog uloge, a to nije podrazumevalo samo plavu “izgorelu” kosu.

Da li će Mila ostati “čista” od heroina četiri dana?

Četiri dana su ključna, jer ukoliko ne uzme drogu moći će da dobije injekciju kojom će se prekinuta njena potreba za heroinom.

Mila glumi Moli i lice joj je prepuno ožiljaka, podočnjaka, fleka. Film su kritičari ishvalili, jer su Glen Klouz i Mila uspele da dočaraju užase i očaj koje donosi zavisnost.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...