•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković izabran za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020.

Još jedno priznanje za Miloša Bikovića. Naime, srpski glumac izabran je za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020. godine.

Miloš se našao na prvom mestu na listi sajta kino.mail.ru, inače najvećoj bazi podataka za filmove i serije u Rusiji, nešto nalik IMDB-u.

Bikovića slede njegove kolege Jurij Borisov, Aleksandr Petrov, te Pavel Prilučnij.

Za najpopularniju rusku glumicu u 2020. godini izabrana je po izboru sajta kino.mail.ru je Viktoria Isakova, koja se našla ispred Ljubove Aksenove, Kristine Asmus, Jekaterine Klimove i Svetlane Hodočenkove.

Sam Miloš se zahvalio Rusiji na ovom priznanju.

"Hvala Rusijo! Popularnost ne govori uvek o kvalitetu, ali ukazuje na to da je gledalac stupio u kontakt sa glumcem", napisao je Biković na ruskom jeziku u svojoj objavi na Tviteru.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu