•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković se povlači sa scene

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji "Hotel Beograd", a za "Blic" je otkrio da je snimanje ovih projekata završeno.

"Gotovo je snimanje, ostalo je još nešto u Moskvi da se snimi bez mene, to će moskovska produkcija uraditi. Mi smo odsvirali devedeseti minut", kaže Miloš, i priznaje da ni sam ne zna da li je zadovoljan onim što je pripremio za gledaoce.

"Pojma nemam. Kad si toliko u tome, više ni ne znaš. Bio sam zadovoljan, pa sam bio jako nezadovoljan, onda sam shvatio da se bavim glupostima. Publika će prosuditi na kraju krajeva. Nije ni bitno da li sam ja zadovoljan", ističe Biković.

Glumac koji niže uspehe i van granica Srbije kaže da je teško oceniti projekat u kojem sam učestvuješ.

"Kada praviš film, ne možeš da budeš objektivan, od ideje, zamisli do materijala u kadru. Počinješ da tražiš previše, moraš da ponoviš 50 puta, pa prestane da ti bude zanimljivo, a nekome ko gleda prvi put bude zanimljnivo. Sve u svemu, teško je", objašnjava Miloš.

Popularni srpski glumac otkrio nam je da ide na poslovnu pauzu, te da neko vreme neće snimati nijednu seriju, odnosno film.

"Imam u planu nove projekte, ali rano je da govorim o tome. Sada završavam 'Južni vetar' i 'Hotel Beograd'. To će sada da ide u montažu i biće prikazano naredne godine. Do kraja januara, februara ću sigurno da se povučem. Sve uloge i u Srbiji i u Rusiji sam vratio u tom period", rekao nam je Biković.

Upitan da keže kako planira da provede poslovnu pauzu, a on je rekao:

"Da otvorim svoj rudnik dijamanata", rekao je Miloš u šaljivom maniru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...