•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mirandu Kerr baka je naučila kako da zadrži voljenog muškarca

Prekrasna Miranda Kerr gostovala je u emisiji "The Late Late Show" i ispričala kako i dalje zavodi supruga, glumca Orlanda Blooma.

“Uvek na sebi imajte šminku i lepo rublje” – savetovala je Miranda ženama i dodala da joj je taj trik davnih godina otkrila njena baka.

Zgodna 29-godišnjakinja, koja je u braku sa Bloomom dve i po godine, u emisiju je došla u zavodljivoj crnoj haljini i pričala kako uspeva zadržati jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

“Baka mi je često govorila da muškarci najviše pažnje pridaju fizičkom izgledu. Zato se svaki dan doterujem, čak ako i ne izlazim iz kuće” – priznala je Miranda.

Tokom razgovora Kerr je rekla da usprkos samouverenosti i sigurnosti kojima zrači na pisti, zapravo uvek ima veliku tremu. Posebno ako je Orlando u publici.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...