•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Misbehaviour (2020) - uskoro

Godine 1970. u Londonu se održalo takmičenje za Mis sveta čiji je domaćin bio američka legenda komedije Bob Houp.

U to vreme, takmičenje za Mis sveta bilo je jedno od najgledanijih - sa preko 100 miliona gledalaca. Tvrdeći da takmičenje ponižava žene, upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje stekao je slavu preko noći, ometajući prenos takmičenja uživo. Kada se prenos nastavio proglašenje pobednice izazvalo je nemir. Pobednica takmičenja nije bila favoritkinja iz Švedske nego Mis Grenade, prva crna žena koja je postala Mis sveta. Za nekoliko sati publika je postala svedok proterivanja patrijarhata sa bine, kao i menjanja zapadnog ideala lepote.

Glumci: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley, Rhys Ifans, Greg Kinnear
Režiser: Philippa Lowthorpe

Podeli:



Preporucujemo