•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miss Congeniality (2000)

„Mis tajni agent“ (engl. Miss Congeniality) je američka komedija iz 2000. godine sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi, za koji je dobila svoju drugu nominaciju za Zlatni globus za najbolju glavnu ulogu.

Grejsi Hart (Bulokova) radi kao agent Ef-Bi-Aj-a. Jednog dana službi stiže dojava da će 75. Izbor za Mis SAD, biti meta napada terorista. Grejsi izgleda kao najbolji izbor za rešenje problema. Ići će u San Antonio gde se održava izbor za mis i pokušati da spreči napad ali kao jedna od kandidatkinja. Komedija nastaje kada je Hartova primorana da uči hodanje, držanje, govor i ponašanje. Izgleda da je veliki poduhvat od nezgrapne, proste i nimalo ženstvene devojke napraviti mis Amerike.

Miss Congeniality je jedan od filmova koji jednostavno morate pogledati, a Sandra Bulok je jednostavno maestralna u ovoj ulozi, topla preporuka.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2000
Reziser:Donald Petrie
Scenario: Marc Lawrence, Katie Ford
Uloge:Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt
Uzrast:PG-13
Award:7 osvojenih
Studio: Castle Rock Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu