•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mister Bean platio neverovatan iznos za popravku auta

Britanski glumac, koji se proslavio ulogom Mistera Beana u istoimenoj seriji, oštetio je svoj McLaren F1 nakon što je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u saobraćajni znak pored puta.

Atkinson je u nesreći zadobio povredu ramena, a u trenutku saobraćajne nezgode vozio je brzinom od oko 240 km/h.

Tehničarima iz McLarena trebalo je četiri nedelja da analiziraju štetu na vozilu i procene koliko bi koštala popravka. S obzirom na trenutnu cenu McLarena F1 na tržištu koja je otprilike 3,5 miliona funti, osiguravajuća kompanija odlučila se za jeftiniju varijantu: popravka vozila čiji su troškovi na kraju iznosili 910.000 funti.

Atkinson je svoj McLaren F1 kupio 1997. za 650.000 funti, ali je cena ovog modela u posljednjih 15 godina narasla pet puta. Nakon što je auto popravljen i vraćen vlasniku, popularni glumac izjavio je da se oseća 'kao da je ponovo obukao svoju omiljenu jaknu'.

Slavni komičar poznat je kao veliki ljubitelj brzih automobila pa je prošle godine učestvovao u emisiji Top Gear. Tada je postigao najbolje vreme na stazi, u konkurenciji sa ostalim slavnim osobama u emisiji, prešavši krug u Kiji Cee'd za 1 minutu i 42,2 sekunde.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...