•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mister Bin postaje inspektor Megre

Britanski komičar Rouan Atkinson igraće inspektora Megrea u dva telefilma koji će biti prikazani na britanskoj televiziji tokom 2016. godine, saopštio je ove nedelje BBC.

Reč je o dva 120-minutna ostvarenja čije je snimanje počelo prošlog septembra.

Svetski poznat kao Mister Bin i Crna guja, Atkinson ulogu slavnog pariskog detektiva, nastalog iz pera belgijskog pisca Žorža Simenona, glumi u filmovima "Maigret Sets A Trap" i "Maigret’s Dead Man", u produkciji britanske televizije ITV.

Televizijsku adaptaciju potpisuje Stjuart Harkur, poznat po seriji "Mis Marpl".

Radnja oba ostvarenja smeštena je u Parizu 1950-ih godina.

Simenon (1903-1989) je napisao 75 romana sa inspektorom Megreom koji su se prodali u više od 800 miliona primeraka u svetu i bili često adaptirani za film i televiziju u mnogim zemljama, čak i u Japanu.

Najpoznatiji u ulozi inspektora Žila Megrea bio je čuveni francuski glumac Žan Gaben.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...