•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mladost - Film slavnog reditelja Paola Sorentina napokon u bioskopima

Film o umetnicima, muzici, filmu i popularnoj kulturi u bioskopima od 7. aprila

Fred i Mik, dva stara prijatelja na pragu osamdesetih godina, uživaju u odmoru u lepom hotelu u podnožju Alpa. Fred, kompozitor i dirigent u penziji, ne namerava da se vrati svojoj muzičkoj karijeri, koju je odavno napustio. Mik, reditelj, još uvek radi i žuri da završi scenario za svoj najnoviji film za koji veruje da će biti njegov poslednji veliki hit.
Njihova svakodnevica prožeta je duhovitim zapažanjima o prošlosti, budućnosti i sadašnjosti, a dodatno je začinjena i ekscentričnim likovima koji su sa njima u elitnom odmaralištu. Dva prijatelja znaju da su im dani odbrojani, ali odlučuju da se zajednički suoče sa sudbinom.

Značajne uloge u filmu ostvarili su Rejčel Vajs i Pol Dano, a pojavljuju se i Džejn Fonda i Paloma Fejt.

Iako nije provokativan kao raniji filmovi Paola Sorentina, Mladost se osvrće na moderni Holivud, na odnos prema legendarnim zvezdama, ali i na sadašnje ikone popularne kulture.

Emotivna posveta umetnosti i ljudima koji je stvaraju, film Mladost, u bioskopima od 7 aprila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...