•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mon Inconnue (2019) - uskoro

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina.

Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve - ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života - koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Glumci: François Civil, Joséphine Japy, Benjamin Lavernhe
Režiser: Hugo Gélin

Podeli:



Preporucujemo