•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monica Bellucci oduševila pojavom na dodeli BAFTA nagrada

Na dodeli ovogodišnje nagrade Britanske akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA), pojavila se i Monica Bellucci koja u novom filmu o agentu 007, pod naslovom "Spectre" igra Bondovu devojku. Angažmanom u novom nastavku filmskog serijala o poznatom agentu, Bellucci je tako potukla puno mlađu konkurenciju, ali svojom je pojavom još jednom dokazala da to nikako nije bez razloga.

Sa svojih 50 godina, Bellucci je dosad najstarija Bondova devojka; pre nje tu je titulu nosila Honor Blackman koja je imala 39 godina kada se u pojavila u "Goldfingeru" kao Pussy Galore, 1964.

"Spectre", inače 24. po redu film o slavnom agentu, u bioskopima bi se trebao pojaviti u krajem ove godine, Daniel Craig igra glavnu ulogu, a film se snima pod rediteljskom palicom Sama Mendesa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....