•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monika Beluči kupuje kuću u Srbiji

Italijanska glumica Monika Beluči, tokom nedavnog boravka na "Kustendorfu", toliko je bila oduševljena gostoprimstvom i prirodom, zbog čega je, kako Telegraf nezvanično saznaje, odlučila da kupi kuću na Mokroj Gori!

Glumica koja je nekoliko puta ponovila da je Drvengrad divno, nestvarno mesto i da su ljudi fenomenalni, u maju se ponovo vraća na Mokru Goru, gde će sa Emirom Kusturicom snimati film "Ljubav i rat". Budući da će u Srbiji boraviti nekoliko meseci, to je samo učvrstilo u nameri da kupi kuću u ovom kraju.

Da će se poznata glumica uskoro skućiti na Mokroj Gori za Telegraf potvrđuje i Emir Kusturica.

"Monika se raspitivala o kupovini kuće, videćemo šta će se dalje dešavati sa tim", kaže proslavljeni reditelj.

Podsetimo, Monika Beluči je od 19. do 23. januara bila gost na "Kustendorfu" i tada je potvrdila da će u filmu "Ljubav i rat", koji će režirati Emir Kusturica, igrati Srpkinju.

"Mnogo se radujem filmu sa Emirom, jedva čekam proleće da počnemo da radimo. On će režirati, a scenario smo zajedno pisali. To je ljubavna priča koja se dešava usred rata. Biće veoma interesantno, videćete. Uzbuđena sam što ću glumiti Srpkinju i igrati na srpskom jeziku", rekla je Beluči, i dodala da je prvi put u Srbiji i da joj se sviđa toplina, srdačnost i gostoprimstvo ovdašnjih ljudi.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila