•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monika Beluči se vratila na snimanje

Nakon sedmodnevnog odmora, Monika Beluči se vratila na snimanje filma „Na mlečnom putu“.

„Scene u kojima Monika igra su zahtevne i odigravaju se u divljoj prirodi. U Kamenoj Gori je cele noći, do 05.30 snimala pod veštačkom kišom iz vodenih topova. Bila je mokra do gole kože! Drhtala je od hladnoće jer je bilo između 10 i 14 stepeni. Smrzla se pa je i zbog prehlade napravila sedmodnevnu pauzu i otišla u Francusku da se odmori i oporavi“ - priča izvor „Blica“ iz produkcije.

Na setu u svakom trenutku ima 50-ak ljudi: snimatelja, kostimografa, šminkera, scenskih radnika...

„Sve funkcioniše besprekorno, kao švajcarski sat. Profa (nadimak kojim Kusturicu zovu prijatelji) drži sve pod kontrolom. I glumi i režira i namešta scenografiju... ma sve! Prosto je neshvatljvo koliko taj čovek ima energije, kao mladić je!“ - priča ovaj izvor.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...