•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mostar Sevdah Reunion predstavlja ljubav, strast i čežnju za Dan zaljubljenih

Najveći bosanskohercegovački, mostarski kulturni ambasadori sevdaha Mostar Sevdah Reunion dolaze ponovo u Beograd, ali ovaj put uz pojačanje ženskog vokala i to u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine 14. februara. Sevdah ili (u slobodnom prevodu) ljubav, strast i čežnja u februaru će ispuniti jednu od najakustičnijih beogradskih koncertnih sala.

Muzički stil Mostar Sevdah Reuniona se gotovo u celini sastoji od sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima. Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda. Prvi album je snimljen u Pavarotti centru u Mostaru i izdat je 1999. godine. Od tada pa nadalje mostarski bend je stalni gosti najvećih world music, jazz festivala i koncertnih dvorana širom sveta. Bend je nedavno izdao novi kompakt disk sa “live” snimcima svojih najvećih hitova sa evropskih koncerata pod nazivom “KINGS OF SEVDAH” (KRALJEVI SEVDAHA) – koji trenutno promovišu.

“Izuzetno nam je drago da ćemo se ponovo predstaviti beogradskoj publici. Kao i uvijek, za svaki beogradski koncert, spremamo nešto novo. Za ovaj put imamo predstavljanje dva nova vokala. Prvi, Milutina Sretenovića Sretu koga je beogradska publika već mogla čuti na našem prošlogodišnjem koncertu u Centru ‘Sava’. Sreta će sada dobiti mnogo dužu minutažu, a drugi je naš novi ženski vokal - izuzetno talentirana 26-godišnja Antonija Batinić koja će na sebi svojstven način izvesti sevdalinke. Radi se, naime, o izuzetno talentiranoj pjevačici sa kojom smo prije par mjeseci krenuli u saradnju i upravo završavamo video spot za singl koji ce izaći za koju sedmicu za poznatu sevdalinku ‘Srdo moja’”, izjavio je Dragi Šestić.

Mostar Sevdah Reunion samo nastavlja dugotrajnu tradiciju promovisanja novih projekata, pevača i muzičara sa prostora Balkana, te sa novim osveženjima pokušava da svoj program svaki put učini što zanimljivijim.

Koncert je zakazan za 20.30, a ulaznice možete nabaviti na blagajni Kolarčeve zadužbine po ceni od 1.200 do 1.500 dinara u zavisnosti od kategorije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila