•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mračna tajna lepote poznatih i slavnih!

Mislite kako je jednostavno biti Victorijin anđeo? Zapitajte se još jednom, odnosno proverite na koji način popularne manekenke, ali i njihove kolegenice glumice održavaju vitku liniju. Reč je doslovno o mučenju.

Adriana Lima otkrila je kako devet dana pre svoje najvažnije godišnje revije živi isključivo na tečnostima, a 12 sati pre nastupa prestane piti vodu kako bi izgubila kilograme koje dobije od vode. Madonna je povremeno na tzv. ”vazdušnoj dijeti”. Naime, ovaj režim ”ishrane” praktikuje tako što drži u ruci hranu, ali ju ne jede.

Jennifer Aniston ima običaj preskakanja doručka i umesto hrane unese ceđeni sok od naranče. Ona se kune da je u tome tajna vitke linije.

Pre snimanja filma Dreamgirls, popularna Beyonce hitno je morala smršati pa je bila na dijeti koja je trajala 14 dana:

“Živela sam na javorovom sirupu, vodi i ljutim papričicama. Bivala sam sve tanja iz dana u dan, a ljudi su me pitali jesam li dobro – i verujte mi, nisam bila!”

Megan Fox je jednom prilikom izjavila kako je jedini način da ona ostane vitka taj da pre svakog obroka popije kombinaciju jabukovog sirećeta i vode.

Dok je snimala film Cold Mountain, Nicol Kidman je bila na dijeti tvrdo kuvanih jaja. Ova dijeta nije preterano komplikovana – a ni zdrava: ujutro je jela jedno kuvano jaje, a uveče dva do tri.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu