•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mračne tajne Hollywooda

Žene u Hollywoodu moraju podnositi mnoge uvrede na svoj račun, a reditelji neretko iskorištavaju mlade glumice željne uspeha. Neke do najvećih svetskih glumica današnjice otkrile su koje su sve uvrede podnosile i šta se zapravo događa na snimanjima. Naravno, to nije pravilo, ali nemoralnih ponuda ima svugde.

Glumica Helen Mirren ispričala je kako je reditelj Michael Viner 1964. tražio od nje da prošeta polugola kako bi je bolje pogledao. 'Bila sam užasnuta i besna', rekla je Helen, dok je Viner samo dodao kako je on njen veliki obožavatelj.

Charlize Theron lepotica je i glumica svetskog glasa, a s 19. godina je krenula u Hollywood. Jedan reditelj bio je oduševljen njome, pa je pozvao na audiciju. Čudno je bilo to što je termin za audiciju bio u subotu uveče, pa je Charlize vrlo brzo shvatila o čemu se radi i poručila mu da je 'naletio na krivu devojku'.

I Susan Sarandon ispričala je o jednoj epizodi s rediteljem. Umesto da proceni njene glumačke veštine, gurnuo ju je u svoju radnu sobu, zatvorio vrata i bacio na radni sto. "Počeo je sliniti po meni i hteo je seks. To je bilo zaista gnusno i nije završilo zadovoljavajuće ni za mene, a ni za njega", ispričala je slavna glumica.

"Neugodne susrete s vodećim ljudima Hollywooda imala sam kad sam se već proslavila. Situacija u kojoj upoznajete nekog starijeg, uspešnog muškarca i radujete se susretu, a na kraju se sve svede na to da vas on maltretira i tretira kao komad mesa jer misli da to može. Onda shvatite koliko je jadan", ispričala je Megan Fox.

Da je Marilyn Monroe spavala s kim god je trebalo kako bi uspela u showbiznisu, najpoznatiji je holivudski trač. Čak je i slavna plavuša pričala da je Tinseltown (što je bio sleng za Hollywood) zapravo jedan veliki bordel.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....