•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Muppet Show nazad na TV?

Obzirom na predstojeći film i famu koju su podigli pametno osmišljeni trejleri, razmišlja se o povratku serije na mali ekran NBC-a. Na žalost, poslednji povratak sa lutkicama nije najsretnije prošao jer su glasovi zvučali sasvim drugačije od originalnih a skup glumaca je bio pogrešno skrojen od komičara devedesetih godina (čitaj ultra tragičnih talenata), za razliku od ranijih vrhunskih zabavljača iz sveta filma i muzike. Duhovitije je u komičnom okruženju staviti ozbiljniju osobu poput Vincet Pricea ili Paul Simona, nego Woopie Golberg.

Scenario je naručen o porodici koja živi u Palm Springsu koja otkriva da pored nje žive Mapetovci. Film se otvara naredne nedelje, a u UK februara meseca.

Nova serija bi se zvala „The New Nabors“ i radi je Jim Henson Studios u saradnji sa Universal Television, u produkciji Lise Henson, ćerke kreatora.

Likovi iz Mapetovca izmetnuli su se iz ulice Sezama i 1976. dobili sopstveni šou, sa 235 miliona gledaoca širom svete u više od 100 zemalja. Zapanjujuć podatak a i zapanjujuća ljubav gledalaca koji su rasli uz njih. Šou je trajao pet godina, a izopačio se u Muppet Babies. Nastavak iz 1996. treba zaboraviti.

Do danas, Manamana ostaje najpoznatija numera iz bilo koje TV serije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu