•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Murder.Com (2008)

U Majamiju, uspešan advokat Stejsi i njene kolege i prijatelj Loren uživaju na zabavi promovišući kompanije u kojoj rade. Stejsi dobija poziv iz svog rodnog grada Venecije i govore joj da je njena sestra Kejt ubijena. Stejsi brzo dolazi u Veneciju i susreće njenog bivšeg druga iz srednje škole Bobija koji je zadužen za istragu ovog slučaja, ali bez uspeha. Stejsi odlazi kod Kejtinog poslodavca Rodžera pokušavajući da dobiju neke informacije o njenoj sestri, jer su bile udaljene i bez kontakta duže vreme. Dok je u kući svoje sestre Kejti, Stejsi pronalazi sakriven hard disk i otkriva da je Kejt korisnik sajta koji promoviše susrete za nastrani seks zajedno sa adresarom svoje sestre sa nekoliko imena. Stejsi se učlanjuje na sajt i dogovori se da se sastane sa momcima koji su navedeni u adresaru, sigurna da bi jedan od njih sigurno trebao biti ubica njene sestre.

Zanimljiva priča izvedena na diskutabilan način, ali svakako treba razmisliti o poruci koju šalje ovaj film i ozbiljno razmisliti o posećivanju sumnjivih sajtova na internetu. Ko zna šta se sve tamo može (ne)planirano pronaći.

NNT
Žanr:krimi, drama, misterija
Godina:2008
Reziser:Rex Piano
Scenario:Tom Nelson, Jake Gerhardt
Uloge:Alexandra Paul, David Chokachi, Robyn Lively
Uzrast:R
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....