•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Muzički duo Will Ferrell i Rachel McAdams takmiči se u trejleru za film 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga'

Will Ferrell i Rachel McAdams se takmiče na međunarodnom takmičenju u pevanju u trejleru za Netflix-ov film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Komedija prati ambiciozne muzičare Lars (Ferrell) i Sigrit (McAdams), kojima je data mogućnost da celog života predstavljaju njihovu zemlju na Pesmi Evrovizije. Dan Stevens, Demi Lovato i Pierce Brosnan takođe su glumili u filmu režiranom od strane David Dobkin-a. Ferrell je ko-napisao film sa Andrew Steele-om.

Trejler počinje Sigrit koja objašnjava da duo, čije ime benda je Fire Saga, je sanjao o takmičenju na Pesmi Evrovizije još dok su bili deca. Nakon što se bend pojačava tokom nastupa u jednom baru, Lars kaže da ih niko na Islandu, uključujući i njegovog oca (Brosnan), ne shvata ozbiljno.

"Moramo da dokažemo Islandu i mom izuzetno zgodnom ocu da moj život nije bio gubitak", kaže Lars.

’Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’ je dostupna na Netflix-u 26. juna.

Podeli:



Preporucujemo