•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

My Little Pony: The Movie (2017)

Možda nije fer, ali moramo se zapitati za koga je animirani film „My Little Pony: The Movie“ snimljen. Okvirno rečeno, namenjen je maloj deci, od kojih je moguće zaraditi duplo na kartama koje će kupiti i njihovi roditelji. Međutim, postoji i veliko tržište „bronies“ i „pegasisters“, tj. mladih koji su razvili kultno obožavanje animiranog TV serijala „My Little Pony: Friendship is Magic“. Bez obzira na to na šta ćete naići u bioskopu, „My Little Pony: The Movie“ signalizira da su nepokolebljivo pozitivni pastelni poniji stupili na scenu.

U režiji Jaysona Thiessena, ovaj film ima neverovatan retro osećaj. Urađen je u stilu klasične 2D animacije i obuhvata ravni, šareni izgled i osećaj koji daju crtaći subotom ujutru. Ako deo privlačnosti „My Little Pony“ renesanse predstavlja nostalgija za crtaćima iz detinjstva, onda je ovaj film ispunio svoj zadatak. Sve što bi nam u tom slučaju bilo potrebno jeste činija žitarica punih šećera pa da užitak bude potpun.

U pogledu priče, ulozi su zaista niski. Princeza Twilight (Tara Strong) želi da organizuje najbolji Festival prijateljstva u Equesteriji, a njeni poni prijatelji je podržavaju tako što pevaju o tome. Ipak, ubrzo njihovo srećno kraljevstvo napada Storm King (Liev Schreiber), hibridna zver majmuna i vola koja želi da ukrade magiju ponija, da bi mogao da kontroliše vremenske prilike i sve ostalo.

Iskreno, ovaj film deluje pre kao četiri epizode crtaća spojene u jednu, a ima i trenutaka, naročito tokom nekih muzičkih numera, kada je stvarno dosadan.

Možda nije po svačijem ukusu, ali onima koji već uživaju u njemu biće odličan.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2017
Reziser:Jayson Thiessen
Scenario:Meghan McCarthy, Joe Ballarini
Uloge:Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber
Uzrast:PG
Studio:Lionsgate, Allspark Pictures, DHX Media
Zemlja:Canada
Website:www.mylittlepony.movie
Jezik:engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...