•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

My Stepmother Is an Alien (1988)

Dan Aykroyd glumi udovca i ekscentričnog psihijatra Stevena Millsa koji uspeva stupiti u kontakt s vanzemaljcima. Ubrzo nakon toga, na Zemlju stiže svemirski brod sa vanzemaljkom koja preuzima ljudski oblik i pretvori se u predivnu ženu, Celeste.

Nakon dolaska, Celeste odluta na zabavu koju je priredio Stevenov brat gde se upoznaje sa neobičnim ljudskim navikama. Iako je njen zadatak samo da nagovori Stevena da nastavi sa eksperimentima, on se zaljubi u nju. Njegova istraživanja su ključna za spas njene rodne planete. U međuvremenu, njegova kći Jessie pokušava pokazati svom ocu da Celeste sigurno nije sa planete Zemlje.

Kim Basinger je nominovana za ulogu Saturm 1990. godine a film je nominovan u kategoriji najbolji SF film i za nagradu Young Artist.

Žanr:komedija, sf
Godina:1988
Reziser:Richard Benjamin
Scenario:Jerico, Herschel Weingrod
Uloge:Dan Aykroyd, Kim Basinger, Jon Lovitz
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacija
Box office:13.9M USD
Studio:Weintraub Entertainment Group, Catalina Production Group, The See
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...