•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mysterious Island (1961)

Tokom Američkog Građanskog Rata, zatvorenici pobegnu sa balonom iz zatvora i nošeni strašnom olujom dolaze do pustog ostrva usred Pacifičkog okeana. Ostrvo je malo čudno jer nije naseljeno ali ima sve što je čoveku potrebno za život.

Na ostrvu nalaze koze, velike kamenice i čak i velike pčele. Pronalaze još 3 čoveka koje je more izbacilo na obalu tokom brodoloma. Jedna osoba umire odmah, dok druge dve oni uzmu kod sebe kako bi im pomogli da naprave splav i pobegnu sa ostrva.

Ostrvom dominira veliki vulkan kome kao da preostaje još malo vremena pre eurpcije. Nekim čudom nalaze pećinu u steni kojoj daju ime novi dom. U toj pećini se udomaće i tek kada su pri kraju izrade broda sa kojim misle pobeći, dolazi brod sa gusarskom zastavom...

Ovaj film je nastavak filma 20 000 milja pod morem iz 1954. godine, radnja je dobro zamišljena i stalno se nešto događa u filmu. Specijalni efekti su za svoje vreme dosta dobri, i ko zna kakav bi bio film kada bi ga sada snimali Cameron ili Jackson... Svakako vredi pogledati.

NNT
Žanr:avantura, porodični, sf
Godina:1961
Reziser:Cy Endfield
Scenario:John Prebble, Daniel B. Ullman
Uloge:Michael Craig, Joan Greenwood, Michael Callan
Studio:Ameran Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....