•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NAJOČEKIVANIJA PORODIČNA AVANTURA 'KRALJ LAVOVA' U BIOSKOPIMA OD 17. JULA

OD 17. JULA SVI MENJAMO ŽIVOTNU FILOZOFIJU U HAKUNA MATATA! NEĆE BITI BRIGA, JER U NAŠE BIOSKOPE STIŽU SIMBA, NALA, TIMON, PUMBA I OSTALI DRUGARI. TITLOVANO I SINHRONIZOVANO, U 2D I 3D TEHNOLOGIJI.

Iz studija Dizni stiže nam još jedna porodična animirana avantura "KRALJ LAVOVA" (THE LION KING), koja je pre 25 godina pomerila granice svetske kinematografije, a sada je prilagođena novim generacijama i predstavljena najsavremenijom tehnikom. Milioni ljudi širom sveta odrastali su sećajući se saveta koje je ponosni i pravični kralj Mufasa ostavio svom sinu, laviću Simbi, pevušilo čuvenu pesmu Hakuna Matata koja im je promenila život, a sada je došao trenutak da novi, mali ljubitelji filma upoznaju život i simpatične stanovnike najuzbudljivijeg afričkog kraljevstva.

"KRALJ LAVOVA" u našim bioskopima prikazivaće se u 2D i 3D tehnologiji, a kako bi svačiji ukus bio zadovoljen i kako bi i mala i velika publika podjednako uživala u ovom filmskom spektaklu koji se mesecima očekuje, prikazivaće se i titlovano i sinhronizovano.

Karte za ovaj film već su u prodaji, a od 17. jula prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Smederevo, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i putem mobilne opreme.



Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „KRALJ LAVOVA“ zarikaće u bioskopima od 17. jula 2019. godine.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...