•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NAJVEĆE BLOKBASTERE OD DANAS MOŽETE GLEDATI KOD KUĆE

Veliki bioskopski blokbasteri od danas su dostupni iz udobnosti sopstvene fotelje. Filmski hitovi poput Oskarom® nagrađenog remek-dela Sema Mendesa - 1917, najnoviji film Rajana Džonsona - Nož u leđa i Oskarom® nagrađena eksplozivna priča zasnovana na stvarnom događaju - One su bombe, samo su neki od velikih filmskih hitova u distribuciji Blitz filma koji su sada dostupni u digitalnim video-klubovima.

Fizički video-klubovi pripadaju prošlosti, ali digitalni video-klubovi i te kako su stvar sadašnjosti i upravo oni donose najuzbudljivije i nagrađivane filmske hitove pravo u toplinu vašeg doma. Od danas su veliki filmski naslovi dostupni u digitalnim video-klubovima odabranih operatera.

Detaljnu ponudu potražite kod svog operatera (SBB, MTS), a mi izdvajamo najatraktivniju zabavu koja će vas oduševiti.

NOŽ U LEĐA (KNIVES OUT)

Dobitnik nagrade Oskar®, scenarista i režiser Rajan Džonson, predstavio je potpuno zasluženo neizmerno hvaljenu zabavnu detektivsku misteriju „Nož u leđa“ (Knives Out) koja će se dopasti svim članovima porodice. Danijel Krejg i njegov neobičan naglasak koji je usvojio za ovaj film, Kris Evans i popularan džemper koji je zaludeo sve, fantastične Ana de Armas, Džejmi Li Kertis, Toni Kolet i legendarni Kristofer Plamer čine fantastičnu glumačku postavu u najzabavnijem filmu godine koji će vas ostaviti bez daha svojom originalnošću, dinamikom, zapletima i velikim finalom!

UKRADENI ŽIVOT (A HIDDEN LIFE)

Film velikog reditelja Terensa Malika – „Ukradeni život“ (A Hidden Life) veoma brzo je dobio visoke ocene na „Roten tomejtouzu“, a sam Malik nagrađen je Zlatnom palmom na festivalu u Kanu. Film priča istinitu priču o neopevanom heroju Drugog svetskog rata, Francu Jegeršteteru, austrijskom seljaku koji je odbio da bude deo nacističke vojske. Nakon što ga nacisti optuže za izdaju i žele da ga smaknu, Franc počinje borbu za svoj život, kao i život svoje žene. Fascinantna, istinita i snažna bezvremena drama, koja lako pronalazi put do srca gledalaca, ostaviće vas bez daha.

ONE SU BOMBE (BOMBSHELL)

Oskarom® nagrađena eksplozivna priča zasnovana na stvarnim događajima – „One su bombe“ (Bombshell), utemeljena je na skandalu koji je protresao „Foks njuz“, omiljenu TV mrežu Donalda Trampa. Zvezdana postava uključuje dobitnice Oskara®, Šarliz Teron i Nikol Kidman, i za Oskara® nominovanu Margo Robi. Priča daje insajderski uvid u najmoćnije kontroverzno medijsko carstvo koje su uspele da uzdrmaju njegove radnice, otkrivajući istinu o seksualnim skandalima koji su se godinama odigravali iza zatvorenih vrata Rodžera Ejlsa, prvog čoveka „Foks njuza“.

1917

Dobitnik nagrade Oskar® za najbolju kinematografiju, vizuelne efekte i zvuk, Zlatni globus za najbolji dramski film i najboljeg reditelja. BAFTA za najboljeg reditelja, britanski film godine, najbolji film i fotografiju, zvuk i specijalne efekte… Vizija Sema Mendesa pretočena je u stvarnost u filmskom megahitu jednostavnog naslova 1917. Reč je o briljantno snimljenom ratnom filmu čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata. Radnja počinje 6. aprila 1917. godine kada dvojica mladih oficira stacioniranih u Francuskoj dobijaju opasan zadatak. Moraju da prenesu poruku svojim saborcima na frontu koji ne znaju da srljaju u zamku nemačke vojske. Ako ne uspeju da se probiju na vreme do njih, Nemci će ih eliminisati.

UMEŠ LI DA ČUVAŠ TAJNU? (CAN YOU KEEP A SECRET?)

Ljubiteljima komedije i romantike preporučujemo film „Umeš li da čuvaš tajnu?“ (Can You Keep a Secret?), nastao prema istoimenom bestseleru Sofi Kinsele, autorke serijala o šopingholičarki. Aleksandra Dadario je u glavnoj ulozi ove romantične komedije o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti, ali vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

FRKA (TROUBLE)

Animirana avantura uz koju će se nasmejati i veliki i mali, „Frka“ (Trouble) predstavlja priču o psu koji ima sve što jedan pas može sanjati, sve do trenutka kada ulica postane njegov dom. Tamo prestaje da bude razmaženo štene i uviđa da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe. Animirana zabava za celu porodicu oduševiće malene i vratiti velike u detinjstvo. Likovima su svoje glasove pozajmili: Boki Milivojević, Ivana Popović, Peđa Damjanović, Stevan Pjale i mnogi drugi.

Saznajte više na CineStar TV Channels stranici.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...