•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NJEN MIRIS muzička drama u bioskopima od sutra

Elizabet Mos (Elisabeth Moss) glumi pank heroinu u muzičkoj drami smeštenoj u devedesete godine u novom filmu Aleksa Ros Perija (Alex Ross Perry) NJEN MIRIS (Her Smell), koji će se od sutra naći na repertoaru naših bioskopa.

Pank heroina Beki (Elisabeth Moss) se bori sa alkoholizmom i samodestruktivnim porivima, dok pokušava da ponovo povrati onu inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat. Pored propalog braka i karijere, ona pokušava da se fokusira na pozitivno, na snimanje novog albuma i na buduće koncerte, kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti. Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka, a reditelj Aleks Ros Peri je rekao da inspiracija za film nije bila samo jedna muzičarka, već njih nekoliko koje su obeležile pank rok, grandž i alternativnu scenu u to vreme.

Ovo je treći film Aleksa Ros Peri u kojem glumi Elizabet Mos, i izjavila je da je ova uloga najteža koju je snimila do sada. “Dugo sam se pripremala za ulogu pank heroine Beki. Pričala sam sa zavisnicima, slušala njihove intimne priče, učila sam da sviram gitaru i klavir šest meseci, učila da pevam pesme, slušala mnogo grandž i pank muziku, koju inače ne slušam. Igrala sam do sada zahtevne uloge i teške scene, ali ovo je bilo najteže snimanje do sada. Sa Aleksom odlično sarađujem I shvatam zašto ljudi rade sa istim rediteljima, ali biti u Bekinoj glavi je zastrašujuće, ali na kraju sam bila srećna i ispunjena što sam je odglumila. Snimanje rok koncerta je bilo za mene novo iskustvo, nikad nisam tako nastupala, ali posle prve scene snimljene na prvom koncertu, sve smo rekle da nećemo više da budemo glumice - želimo da budemo rok zvezde!”

Elisabeth Moss je nakon velikog uspeha serije Mad man i sedam nominacija za Emmy (uključujući i jednu za Top of the Lake)¸ osvojila ovu nagradu za fantastičnu glumu u HBO seriji Sluškinjina priča. Kao jedna od najekspresivnijih televizijskih glumica, kritičari joj najavljuju osvajanje velikog plata upravo ovim filmom.

U filmu igraju: Elisabeth Moss, Cara Delevingne, Ashley Benson, Dan Stevens, Eric Stoltz, Agyness Deyn I Virginia Madsen.

Podeli:



Preporucujemo