•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NOVA PREMIJERA U KUPINI!

FILM USTAV REPUBLIKE HRVATSKE, U REŽIJI RAJKA GRLIĆA, LJUBAVNA PRIČA O MRŽNJI, PREDRASUDAMA I NETRPELJIVOSTI U KOJOJ SU KOMPLEKSNE ULOGE OSTAVRILI Nebojša Glogovac, Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, IMAĆE SVOJU PREMIJERU 20. OKTOBRA OD 22h U BIOSKOPU KUPINA.

U fokusu filma nalazi se četvoro ljudi koji žive u istoj zgradi i zaziru jedni od drugih, jer se razlikuju po imovinskom statusu, seksualnim navikama, nacionalnosti i veri. Verovatno se nikad ne bi obratili jedni drugima da ih nesreća na to nije naterala i učinila da međusobno zavise jedni od drugih. Scenario filma potpisuje Ante Tomić zajedno sa Grlićem, a "Ustav Republike Hrvatske" je jednoglasnom odlukom žirija proglašen najboljim filmom Montraelskog filmskog festivala.

POGLEDAJTE I JOŠ JEDAN FILMSKIH HIT SNIMLJEN PREMA ISTOIMENOM KNJIŽEVNOM BESTSELERU PO UZORU NA „Da Vinčijev kod“ i „Anđele i demone“ AUTORA Den Bauna INFERNO.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo. Tom Henks predvodi ekipu u ovom fantastičnom trileru, a društvo mu prave i Felisiti Džouns, Ben Foster, Omar Si, Irfan Kan i mnogi drugi.

OD STUDIJA KOJI JE "SLOŽIO" LEGO FILM STIŽE NAM UZBUDLJIVA I NEOBIČNA PRIČA O RODAMA I NJIHOVOJ MISIJI:

RODE

Rode donose decu...ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete za veliku internet kompaniju Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku devojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.

U OKVIRU FESTIVALA EVROPSKOG FILMA OVE NEDELJE POGLEDAJTE CIKLUS FRANCUSKOG FILMA.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...