•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NOVA PREMIJERA U KUPINI!

NAKON HIT KOMEDIJE „Kako se rešiti šefa”, JOŠ JEDNA URNEBESNO ZABAVNA FILMSKA SARADNJA Dženifer Eniston I Džejsona Bejtmana U KOMEDIJU LUDI BOŽIĆ U KANCU I JOŠ MALO EVROPSKE KULTURE U NIŠU: CIKLUS HOLANDSKOG FILMA.

LUDI BOŽIĆ U KANCU
Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta i završili posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom…

CIKLUS HOLANDSKOG FILMA
8. 12. od 17.30h
Film "Borgman" 113 min
Sinopsis: Skitnica ulazi u živote arogantne porodice iz više klase i pravi od njih noćnu moru.

9.12. od 19h
Film "Golcijus i Pelikansko drustvo”, 128 min
Sinopsis: Holandski slikar i graver Golcijus iz 17. veka pripoveda o svojim avanturama u pokušaju da nađe finansijera koji bi dao pare za njegovu novu štamparsku presu kako bi mogao da štampa ilustrovane knjige.

10.12. od 18h
Film „Akvarijum”, 124 min
Sinopsis: Mia, nemirna 15-godišnjakinja stalno upada u nevolje, iz škole je izbacuju, a njeni prijatelji je se odriču. Jednog dana njena majka dovodi u kući misterioznog neznanca koji obećava da će promeniti njihove živote.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...