•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NOVI FILM IZ SEARCHLIGHT PICTURES KUĆE – „MENI“ (THE MENU) – OBJAVLJEN PRVI TREJLER

ANJA TAJLOR DŽOJ I RALF FAJNS U GASTRONOMSKOM HORORU

Da li ste spremni da okusite delicije koje će šef kuhinje spremati samo za vas? Iz Searchlight Pictures studija stiže prvi trejler za horor komediju koja u domaće bioskope stiže 17. novembra – „Meni“ (The Menu). Ovo je filmski užitak zbog koga ćete poželeti da se upletete u gastronomsku igricu šefa kuhinje egzotičnog restorana.

Mladi par putuje na udaljeno ostravo kako bi jeli u ekskluzivnom restoram u kojem šef kuhinje priprema izvrsna jela, uz šokantna iznenađenja.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj (Anya Taylor - Joy) je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus.

Režiju filma potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“), dok je veliko glumačko ime, pored Anje Tajlor Džoj i Britanac svetske karijere – Ralf Fajns (Ralph Fiennes) čije uloge zahtevaju vremena kako bi se nabrojale, ali među najuspešnijim filmovima to su: „Šindlerova lista“, Bondovi filmovi „Skajfol“, „Spekta“, „Nije vreme za umiranje“, treći film o Kingsmenima „The King’s Man: Početak“, saga o Hari Poteru u ulozi čoveka čije ime se ne sme izgovarati – Voldemora...Nesumnjivo je da Ralf Fajns svojim duhom, neposrednošću i ozbiljnim britanskim akcentom zavređuje svačiju pažnju.

U ostalim ulogama su i Dženet Mektir, Nikolas Holt, Džon Legisamo i mnogi drugi. Film „Meni“ publika može očekivati od 17. novembra u bioskopima pirom zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...