•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Na istok i dole" takođe dobija još jednu seriju

HBO je potvrdio da će serija sa denijem Mekbrajdom u glavnoj ulozi, čija treća sezona je nedavno završena, snimiti još osam epizoda.

Mekbrajd je takođe i jedan od producenta, zajedno sa Vilom Farelom, Krisom Henčijem i Adamom Mekejom iz produkcijske kuće "Gary Sanchez Prods.", a sarađuju i sa mladim i talentovanim Džodijem Hilom.

Treća serija je u SAD premijerno emitovana 19. februara, i tada ju je gledalo čitavih 1.3 miliona gledalaca, a dobila je i odlične kritike i porede je sa "Life's Too Short". Kraj treće sezone je gledao takođe veliki broj gledalaca - 1.1 miliona.

Mekbrajd u sriji glumi politički nekorektnog lika, Kenija Pauersa, bivšeg pičer prve bejzbol lige, koji živi u u Mirtl Bič u Južnoj Karolini, i bori se s ulogom novopečenog samohranog oca tek rođenog dečaka.

U seriji takođe glume i Stiv Litl, Elizabet De Raco i Keti Mikson. U poslednjoj sezoni u epizodnim ulogama su se pojavili i Džejson Sudekis i Metju Mekonahi. Farel se takođe, s vremena na vreme, pojavi.

Osim "Na istok i dole", HBO je nedavno objavio da još dve serije dobijaju nastavke: "Devojke" Lene Danam, kao i "Potpredsednica" s Džulijom Luis-Drajfus u glavnoj ulozi.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu