•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na početku nove godine uživajte uz omiljene romantične filmove na AMC kanalu

Jedna od najvećih mladih zvezda u eri devedestih, Freddie Prinze JR, gledaocima je poznat po filmovima koji su osvajali tinejdžersku publiku. Kao kanal koji neguje dobru tradiciju i brine o željama svojih gledalaca, AMC je za januar pripremio romantične filmove u kojima Freddie igra glavnu ulogu.

Posle jednog od najpoznatijih filmova „She’s All That“ (1999) – u kom Freddie Prinze JR igra Zacha Silera, najpopularnijeg momka u svojoj školi, tokom januara čekaju vas još dva omiljena filma u kojima Freddie tumači glavne likove.

Tinejdžerski film, Boys and Girls (2000) je zanimljiva romantična komedija koja prati odrastanje Ryana (Freddie Prinze JR) i Jennifer (Claire Forlani). Prvi put su se sreli u avionu kao deca i započeli svađu koja je trajala sve dok se nisu zadesili na istom fakultetu, kada njihova različitost postaje razlog nerazdvojnog prijateljstva. Ovaj film daje odgovore na večite nedoumice - šta žene vole kod muškaraca, a šta muškarci očekuju od svoje lepše polovine, zato ne propustite ovu uzbudljivu priču na AMC kanalu, u subotu 18. januara u 20:25h.

Down to You (2000) – Neplanirani susret prerasta u početak velike ljubavi između Ala (Freddie Prinze JR) i talentovane umetnice Imogen (Julia Stiles). Brucoši sa njujorškog koledža, Al i Imogen zaljubljuju se na prvi pogled. Međutim, kako se njihov odnos razvija, veza brzo počinje da se komplikuje i nesuglasice među njima postaju sve veće. Par odlučuje da raskine, i Imogen se seli u San Francisko. Nakon godina razdvojenosti i monotonog života, Al shvata da bi Imogen ipak mogla da bude žena njegovog života. Da li je prekasno, saznajte u subotu, 25. januara u 20:30h na AMC kanalu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...