•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na prodaju vila Šona Konerija u stilu Džejmsa Bonda

Vila na jugu Francuske, na prostranom imanju, sagrađena na litici iznad mora, sa pogledom na staru luku Nice. Nekada je bila rezidencija glumca Šon Konerija, koji je glumio u filmovima Džejms Bonda, 1960-ih, 70-ih i 80-ih. Glumac prodaje vilu po ceni od 30 miliona dolara.

Glumac je vilu "Villa Le Roc Fleuri" kupio 70-ih godina, i u njoj je živeo sa drugom suprugom. Veći deo vile ispunjen je nameštajem stila Art Deco, poput mermernog stepeništa sa ornamentnim gelenderima od livenog gvožđa i drveta.

Spolja, vila odiše klasičnom francuskom arhitekturom, a gisterija se penje preko njene fasade i kaskada uređenih bašta koje se pružaju prema moru.

Novouređene bašte su obložene raznobojnim zasadima i prate stazu do morskog puta, gde se može doći do obližnjih plaža.

Tereni od 1,24 hektara obuhvataju drugi bazen sa morskom vodom i dve nezavisne kuće za goste.

Glavna kuća je, kao i ostatak imanja, kombinacija starog i novog, sa detaljima iz perioda, poput bogatog drveta, širokih dasaka, savremenih staklenih prozora od poda do plafona i lifta.

"Jedna od divnih stvari na francuskoj rivijeri je osećaj zvezdanog praha - omiljeno proganjanje kraljevskih porodica, kao što su Koko Šanel, Pablo Pikaso, Grejs Keli i Šon Koneri", rekao je gospodin Morgan, partner kompanije koja raspolaže vilom.

U blizini su imali kuće i Elton Džon i Tina Tarner.

Podeli:



Preporucujemo