•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na velika platna dolazi najnovija priča o magičnoj zemlji Oz

Svi znamo poznate priče o lepoj, ali opasnoj zemlji Oz i čuvenoj devojčici Doroti koja je razrešila moći Zlu vešticu. Ali šta se desilo nakon što je ova priča završena?

U bioskope nam 9. juna dolazi priča o drugačijim herojima iz zemlje Oz, o letećem majmunu Oziju i njegovim drugarima.

Priča animiranog filma Čuvari Oza smeštena je u mističnim predelima ove zemlje i govori o drugoj šansi, hrabrosti u strašnim situacijima i kako nam je malo potrebno da budemo srećni.

Gilinda, dobra veštica sa juga, odlučuje da oživi Zlu vešticu i ukloni njene moći tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Zla veštica, besna i željna osvete, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći, ali metla je na sigurnom i dobro čuvana. Dorotini prijatelji – Plašljivi lav, Strašilo i Limenko postaju čuvari te metle, ali u tome im je potrebna pomoć. Ozi shvata da sa malo ljubavi, hrabrosti i pameti, može učini svet boljim i staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu vešticu i sprečili je da ostvari svoje planove.

Čuvari Oza, komična avantura za celu porodicu sinhronizovana na srpski jezik, u bioskope dolazi 9. juna, a do tada pogledajte trejler.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...