•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nachthelle (2015) - uskoro

Delovalo je kao da će to biti idiličan vikend u prirodi za dva para – Anu i Stefana, Bernda i Marka.

Širenje operacije površinskog iskopavanja uglja, koja preti da uskoro proguta grad, šume i poljane, vraća ih u rodno mesto, koje je gotovo sasvim napušteno. Ipak, četvoro protagonsita uživa u poseti svom umirućem selu – sve dok jedan stari dug, koji dospeva na naplatu, ne počne da opseda Anu. Izgleda da povratak u rodno mesto ima neočekivane posledice. Anu i Bernda progone noćne more, stvarnost počinje da se krivi. Povrh toga, Stefana privlači veza drugog para – što je činjenica koju Mark koristi kako bi se mentalno poigravao Anom. Ona oseća da se njen uobičajeni život urušava, a zatim i da se njen momak udaljava od nje – i samo će joj suočavanje sa osobom, koja je nekada bila, omogućiti izlaz.

Glumci: Anna Grisebach, Benno Fürmann, Vladimir Burlakov, Kai Ivo Baulitz
Režiser:

Florian Gottschick

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila