•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagrada za najboljeg glumca Miroljubu Nedoviću na međunarodnom pozorišnom festivalu komedije „Gola mesečina“ u Skoplju

Na upravo održanom, međunarodnom pozorišnom festivalu komedije „Gola mesečina“ u Skoplju, glumac Niškog narodnog pozorišta, Miroljub Nedović dobio je nagradu za najboljeg glumca.

Nagrada za najboljeg glumca, dodeljena mu je za ulogu u predstavi „Kneginja od Foli Beržera“ u režiji Juga Radivojevića. Nagrade je dodelio tročlani stručni žiri festivala u sastavu: Sanja Krstović, glumica Narodnog pozorišta Niš, Milan Pajić, glumac iz Beograda i Ljupčo Petruševski, glumac iz Skoplja.

Ove godine međunarodni festival se održao po šesti put, trajao je 7 dana, a nastupili su pozorišta iz Skoplja, Ohrida, Kumanova, Strumice, Niša i Zagreba, Organizator je Teatar Komedije, a pokrovitelj Opština Aerodrom i njen Gradonačelnik.

Na dodeli nagrada, prisustvovao je i ministar kulture Republike Severne Makedonije G-din Husni Ismaili i ujedno uručio nagrade za najbolju predstavu i
režiju.

Autorsku ekipu predstave, pored reditelja čine scenograf, Aleksandar Denić, kostimograf, Tatjana Radišić, kompozitor, Aleksandar Srebrić, secenski pokret i pomoćnik reditelja Igor Damnjanović, aistent scenografa, Danilo Mlađenović i asitent kostimografa Katarina Filipović.

Pored nagrađenog Miroljuba Nedovića u predstavi igraju: Snežana Petrović, Dragoslav Savić, Aleksandar Krstić, Katarina Arsić, Miloš Cvetković, Miroslav Jović, Marko Pavlovski, Stefan Mladenović, Vesna Stanković, Dragiša Veljković, Marjan Todorović, Zorica Damjanović, Danilo Petrović, kao i gostujući glumci Milutin Vešković, Dejan Gocić, Uroš Milojević, Viktorija Arsić, Kristina Tomić i Bratislava Milić.

Predstava je svoju uspešnu premijeru imala u Nišu 14. maja tekuće godine.

Autor: Portal Media Press Srbija

Podeli:



Preporucujemo