•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Više od tri decenije, režiser Ričard Kertis („U stvari, ljubav“, „Ja u ljubav verujem“, „Četiri venčanja i sahrana“) je gradio svoj jedinstven stil u svetu filmova i televizije i davao publici nezaboravne likove koji su nam omogućili da se smejemo našim ljudskim manama i da zaplačemo nad veličanstvenim putevima koji prate naše obične živote.
U 21. godini, Tim Lejk (Domnal Glison) otkriva da može da putuje kroz vreme...
Posle još jedne nezadovoljavajuće novogodišnje zabave, Timov otac (Bil Naji) otkriva svom sinu da su muškarci iz njihove porodice oduvek imali sposobnost da putuju kroz vreme. Tim ne može da menja istoriju, ali može da menja događaje iz sopstvenog života. I tako će on odlučiti da poboljša svoj svet... tako što će naći devojku. Nažalost, to neće biti baš tako lako.
Kad se preseli u London da bi postao advokat, Tim će konačno upoznati lepu ali nesigurnu Meri (Rejčel Mekadams). Oni će se zaljubiti, ali će se desiti jedna nezgoda prilikom putovanja kroz vreme što će prouzrokovati to da se nikad nisu ni sreli. Onda će se ponovo po prvi put upoznati… i opet... ali konačno, posle mnogo veštih putovanja kroz vreme, on će osvojiti njeno srce.

Doktorka Rajan Ston je vrsna medicinska inženjerka na svom prvom svemirskom putovanju šatlom, zajedno sa veteranom astronautom Metom Kovalskim, koji je na poslednjem letu pred penziju. Ono što je trebalo da predstavlja rutinsku šetnju svemirom, pretvara se u katastrofu… Šatl je uništen, a Rajan i Kovalski potpuno sami u kosmosu zavezani jedno za drugo plutajući u beskraju. Grobna tišina im govori da su ostali i bez kontakta sa Zemljom, i nadom u spas… Kada strah počne da se pretvara u paniku, svaki uzdah troši još više dragocenog preostalog kiseonika, a možda jedini put kući vodi preko otiskivanja dublje u mračno prostranstvo svemira...

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za ponedeljak za filmove Vreme za ljubav (22:00) i Gravitacija (19:00).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da šerujete sliku nagradne igre na Vašoj stranici, da lajkujete najmanje tri članka koje smo objavili na Facebooku i da u komentaru ostavite naziv Vašeg omiljenog naučno-fantastičnog ili romantičnog filma.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade) u nedelju uveče.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...