•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

U trećem nastavku franšize „Madagaskar“, Aleks, Marti, Glorija i Melman odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku. Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu. Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava! Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Glasove su glavnim junacima pozajmili Ivan Jevtović, Dubravko Jovanović, Katarina Žutić i Nebojša Milovanović, a film je u 3D tehnici što dodaje njegovoj atraktivnosti.

U saradnji sa bioskopom "Kupina" obezbedili smo Vam po 2x2 karate za bioskopsku projekciju u sredu u 16:30 (dobitnici nagrada se trebaju javiti u bioskopu pre same projekcije sa važećim ličnim dokumentima).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popuniti Vaše podatke i da napišete koji je Vaš omiljeni lik iz Madagaskara.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u utorak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Komentar *:
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...