•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

“Plaćenici se vraćaju i ovoga puta je stvar lična…Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) i Hale Caesar (Terry Crews) — sa dodatkom dva nova člana ekipe Billy the Kid (Liam Hemsworth) i Maggie (Yu Nan) — se ponovo okupljaju na poziv Mr. Church (Bruce Willis) koji im nudi “laku” misiju. Stvar kreće po zlu i jedan član ekipe gine, najamnici imaju samo na pamet osvetu iako se nalaze na neprijateljskoj teritoriji. Nakon uspešnog proboja uspevaju da ukradu protivnicima šest funti obogaćenog plutonijuma namenjen vojnim svrhama, dovoljno da dignu deo sveta u vazduh. Ali to nije ništa prema onome što smeraju prema svirepim ubicama njihovog člana ekipe. Rešiće problem u svom maniru…”

U saradnji sa bioskopom "Kupina" obezbedili smo Vam 4x1 kartu za bioskopsku projekciju u petak (dobitnici nagrada će naknadno biti obavešteni o terminu za koji su dobili karte a trebaju se javiti u bioskopu pre same projekcije sa važećim ličnim dokumentom).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs, da napišete imena barem dva akciona junaka koja igraju u filmu i da napišete Vaš nick sa našeg foruma sa barem jednom porukom (trebate se registrovati ako već niste član).

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak a i dobitnici će biti obavešteni putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...